GASZTRONÓMIA
Lángos, fagylalt és borkultúra
Utazás az ízek világában, gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága várja a kulináris élvezetek kedvelőit.
Mindenki kedvére válogathat az elérhető vendéglátóhelyek közül, ahol széles kínálatban megtalálhatóak a legkeresettebb éttermeken túl, a csárdák, borpincék, sörözők, kávéházak, cukrászdák és a Duna-parti vendéglátó egységek is. Az apartmanok önellátó jellegűek, biztosítva ezzel az egyéni igényeknek megfelelő gasztronómiai élményeket is.




Szentendrén manapság már fakanál alakú a Michelin-csillag. Lelkes lokálpatrióták indították el a helyi éttermek versenyét, melynek szlogenje: "Keresd az Arany Fakanalat!". A legjobb szentendrei vendéglők neveztek be a megmérettetésbe, s ahová végül a díj kerül, ott biztosan nem fog csalódni a városba látogató turista. Mert a kezdeményezés legfőbb célja, hogy helyreállítsák a település régi turisztikai vonzerejét.